• Oratet e palestrës

  ORARIX

  E HËNË09:00 - 22:30

  E MARTË09:00 - 22:30

  E MËRKURË09:00 - 22:30

  E ENJTE09:00 - 22:30

  E PREMTE09:00 - 22:30

  E SHTUNË09:00 - 22:30

  E DIELËPUSHIM

 • +355 044 53 47 43
 • Na kontaktoni

  Le të mbajmë lidhje!X

  AdresaBulevardi Bajram Curri Pranë maternitetit "Koço Gliozheni" Tiranë, Shqipëri

  LINI NJË PËRSHTYPJE

  Duke nisur mesazhin tuaj. Ju lutem prisni...

  Faleminderit për mesazhin tuaj! Do ju kthejmë përgjigje së shpejti.

  Pati një problem në dërgimin e mesazhit tuaj. Ju lutem provoni sërish.

  Ju lutemi të plotësoni të gjitha fushat përpara se ta dërgoni mesazhin.

Si të sillemi

Etika e sjelljes gjate perdorimit te palestres dhe ndaj mjeshtrave qe ju stervisin, eshte nje element thelbesor qe duhet patur parasysh.

COPYRIGHT ©FITNESS & BOX SPORT
ALBANIA 2012